Tipuri de bere

Hacker-Pschorr Munchner Hell

Bere perfecta pentru un moment de liniste si relaxare dupa o zi plina.  Münchner Hell este berea bavareza adevarata, traditionala care se identifica cu zona Bavariei precum covrigeii sau cerul alb albastru. Cu o culoarea aurie seducatoare si un gust usor, dulce, proaspat, cu  aroma usoara de malţ, Münchner Hell inteapa placut palatinul dupa fiecare inghititura.  Este o bere care aluneca usor si care se bea cu placere.  Este una din vedetele din fiecare an de la OktoberFest.

Munchner Hell este una dintre cele mai cunoscute tipuri de bere din cele 10 sortimente Hacker Pschorr, 10 sortimente pentru 10 caractere diferite, 10 sortimente pentru fiecare moment al verii,10 sortimente pentru a satisface gustul oricarui cunoscator de bere!

Se serveste cu preparate traditionale si merge de minune cu fructe de mare proaspete.
Caracteristicile produsului:
Culoare deschisa, atragatoare, gust putin amar, bere lager fermentata la rece, gust proaspătă si aroma placuta de malt si hamei.

Alc. 5,0% în volum, original extract 11,5% din greutate

Pret: 6 ron (tva inclus).

Münchener Gold

Un sortiment de bere cu istorie, produs pentru prima data în 1893, preluat apoi de Hacker-Bräu AG si adus din nou la viata  în 2005. Respecta regulile traditionale si virtutile retetei vechi de mai bine de un secol. O bere usoara cu gust putin amar si aspect auriu distinctiv.

Caracteristicile produsului:
Un gust ceva mai grav si mai puternic conferă acestei berii de culoarea aurului o personalitate aparte.

Alc. 5,5% în volum, original extract 12,5% din greutate

Pret: 6 ron (tva inclus) .

Hacker-Pschorr Braumeister Pils

Hacker-Pschorr Pils bere este o bere nobila cu aroma subtila, delicata si gust usor intepator de hamei perfecta pentru orice ocazie.

Se poate servi ca aperitiv sau, mai degrabă, ca un companion de carne albă, mâncăruri vegetariene sau branzeturi fine.

Caracteristicile produsului:
Un gust pronunţat din clasa de beri Premium Pils, cu gust fin-amarui picant si aroma de hamei, foarte usor de baut.

Alc. 5,0% în volum, original extract 11,5% din greutate

Pret: 6 ron (tva inclus).

Hacker-Pschorr Munchner Dunkel

Perfecta pentru un brunch intr-o duminica dimineata, sau la un pranz cu prietenii chiar si atunci cand dupa masa trebuie sa te intorci la birou.  Hacker-Pschorr  Münchner Dunkel este cotata ca bere A+ de catre fanii adevaratei beri germane.  Hacker-Pschorr Münchner Dunkel te incanta vizual cu o nuanţă maro auriu cald si cu o aroma incitanta de malt. Acest sortiment este un  simbol al consumului de bere din München.
Caracterul sau original iese foarte bine in evidenta cand este consumata cu cu alimente inchise la culoare cum ar fi carne de vânat sau carne picanta .

Caracteristicile produsului:
Bere neagra fermentata la rece din malt inchis la culoare, produs de tradiţie din München.  Aroma fin-picanta de malţ
Alc. 5,0% în volum, original extract 12,5% din greutate

Pret: 6 ron (tva inclus).

Hacker-Pschorr Munchner Radler

Hacker-Pschorr Münchner Radler derivata din sortimentul Münchner Hell la care s-a adaugat limonada racoritoare preparata din cele mai bune ingrediente, fără îndulcitori artificiali.
Gustul deosebit  şi deosebita apreciere din partea consumatorilor sunt confirmate de premiul eco-Test 06-2008.
Hacker-Pschorr Münchner Radler se poate servi cu o gustare sau cu covrigei fiind perfecta pentru a potoli rapid setea dupa un lung tur cu bicicleta, o partida de tenis  sau o excursie pe jos.

Caracteristicile produsului:
Bere light in sticla cu Swing-Top, fina si gustoasa preparata cu limonada proaspata şi fara indulcitorii artificiali.

Alc. 2,5% în volum, original extract de 9,5% din greutate

Pret: 6 ron (tva inclus).

Munchen Munchner Kellerbier - Anno 1417

O noua specialitate Hacker-Pschorr ,Münchner Kellerbier - Anno 1417 servita acum in sticla Swing-Top este traditional berea servita direct din butoaie, din pivnitele de bere. Bere tulbure, este preparata si pastrata dupa retete traditionale, nefiltrata care pastreaza elemente sanatoase precum proteinele, mineralele si fibrele.
Hacker-Pschorr Münchner Kellerbier - Anno 1417 poate fi oferit cu uşurinţă ca o alternativă la un pahar de vin. Gustul light, confortabil si placut poate sa insoteasca degustari specifice servite la o petrecere.

Caracteristicile produsului:
Drojdia fina face Hacker-Pschorr Münchner Kellerbier - Anno 1417 ceea este: o bere premium. Preparată în conformitate cu vechea tradiţie, avand culoarea aurului pur, nu este filtrată şi conţine, prin urmare, toate ingrediente naturale care alcătuiesc o bere specială.

Alc. 5,5% în volum, original extract 12,5% din greutate

Pret: 6 ron (tva inclus).

Hacker-Pschorr Hefe Weisse

Bere nefiltrata, preparata cu drojdie fina, Hacker-Pschorr Hefe Weisse este racoritoare, cu gust plin, usor intepator caruia ii rezisti cu greu.
Se serveste cu specialitati bavareze, dar si romanesti traditionale. Merge la fel de bine insa si cu mancaruri usoare precum carnea de pui sau peste.

Caracteristicile produsului:
Bere originala bavareza, nefiltrata, cu o compozitie  formata din doua treimi de grâu şi o treime malţ de orz. Gust foarte atenuat, picant, racoritor si tipic pentru acest gen de bere.

Alc. 5,5% în volum, original extract 12,5% din greutate

Pret: 6 ron (tva inclus) .

Hacker-Pschorr Dunkle Weisse

Un sortiment de  bere cu aroma de malţ picant-aromata, de culoare închisă. Este un produs de tradiţie din München. Dunkle Weisse completeaza sortimentul de bere Münchner Dunkle. Aceast sortiment de bere Hacker-Pschorr se produce din cel mai bune seminte de grâu şi malt de orz, atent selectate.
Se poate servi cu deserturi exotice şi luxuriante care întregesc aroma sortimentului Hacker-Pschorr Weisse Dark.

Caracteristicile produsului:
Gust foarte atenuat, cu aroma de malţ tipic pentru aceasta bere si acest tip de fermentare.

Alc. 5,3% în volum, original extract 12,4% din greutate

Pret: 6 ron (tva inclus) .

Hacker-Pschorr Leichte Weisse

Sortiment de bere light cu 40% mai puţin alcool şi calorii,  Hacker-Pschorr Leichte Weisse pastreaza 100% gustul bogat al unei beri cu traditie. Insoteste de minune o masa usoara formata din salata sau peste pregatit la aburi.
Se poate servi cu salate, peşte, păsări de curte, legume de sezon si merge foarte bine cu meniurile gatite cu sparanghel.

Caracteristicile produsului:
Gust light, usor picant perfect pentru cei care prefera mai putin alcool si mai putine calorii dar nu vor sa renunte la aroma bogata a unei beri bavareze originale.

Alc. 3,2% în volum, original extract de 7,7% din greutate

Pret: 6 ron (tva inclus).

Hacker-Pschorr Sternweisse

Tradiţia fabricarii berii si expertiza sunt la fel de importante astăzi cum au fost si acum sute de ani . Un sortiment de bere din grau, chihlimbariu, cu gust usor carbogazos si aroma armonioasa de fructe.
Sternweisse tine perfect companie preparatelor din peste sau pui.

Caracteristicile produsului:
Preparată cu cea mai mare grijă şi măiestrie dupa formula initiala, Sternwisse este o bere nefiltrată şi conţine, prin urmare, toate ingrediente naturale care alcătuiesc gustul plin si bogat al unei beri de grau seducatoare.

Alc. 5,5% în volum, original extract de 12,0%.

Pret: 6 ron (tva inclus) .

Descarca prezentarea berilor.