Regulamentul promotiei “Cea mai Bavareza petrecere!”


1. Organizatorul promotiei si principii generale ale promotiei

1.1.S.C. C.T. Urban Art Construct S.R.L. (numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”), cu sediul in Bucuresti,Sergent Nutu Ion 8-12, sector 5,  inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/16157/2007, cod unic de inregistrare 22323916 va organiza in perioada 15 iunie 2011 – 1 august 2011  promotia “Cea mai Bavareza petrecere!“.

1.2. Mecanismul promotiei:  Pentru a participa, persoanele trebuie sa incarce pe pagina de facebook http://www.facebook.com/berebavareza o poza sau un film care trebuie sa contina minim o sticla de bere Hacker-Pschorr si care sa fie votat de cat mai multi prieteni.


2. Conditii de participare la promotie

2.1. La promotie poate participa orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani, cu domiciliul in Romania care are un cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com cu nume si prenume reale.

2.2. Orice participant se poate inscrie o singura data, cu o singura imagine sau videoclip.

2.3. Poza sau videoclipul incarcat pe pagina Facebook trebuie sa contina imagini cu minim o sticla de bere Hacker-Pschorr, orice sortiment, comandata de pe www.berebavareza.ro sau in una din locatiile partenere.

2.4. Angajatii companiei S.C. C.T. Urban Art Construct S.R.L. si ai celorlalte companii implicate in organizarea promotiei si membrii familiilor acestora (soti si rude de gradul intai), nu au dreptul sa participe la promotie.

2.5. Data limita de postare pe pagina de Facebook precum si ultima data la care sunt luate in considerare voturile sub forma de “like” este 31 iulie 2011, ora 24:00

2.6. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imaginile, filmele sau voturile neinregistrate pe pagina de Facebook din cauze tehnice independente de vointa si puterea de decizie a Organizatorului.

2.7. Organizatorul isi asuma dreptul de a sterge de pe pagina de Facebook imaginile, videoclipurile sau comentariile licentioase, a celor care incalca legea copyrightului, a celor care incalca legislatia in vigoare sau care afecteaza negativ imaginea brandului Hacker-Pschorr. 

2.8. Organizatorul detine toate drepturile de publicare a numelor castigatorilor, conform dispozitiilor legale in vigoare.

2.9. Prin participarea la aceasta promotie, participantii sunt de acord ca numele si celelalte date ce se regasesc pe pagina personala de Facebook sa fie procesate intr-o baza de date proprietatea Organizatorului.

La cererea expresa a participantilor, Organizatorul, va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor personale si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

3. Premiile concursului

La aceasta promotie, se vor acorda 3 premii astfel:
- 1 premiu constand in 300 de beri Hacker Pschorr pentru participantul cu cele mai multe “like-uri”
- 5 premii in 20 de beri Hacker Pschorr fiecare, pentru imaginile sau filmele votate ca fiind cele mai inventive de catre reprezentantii Organizatorului
- 1 premiu constand in 40 de beri pentru comentariul postat pentru imaginea sau filmul participant ce a castigat premiul 1 prin obtinerea celor mai multe “like”-uri.

Valoare totala a premiilor este de 4400 Lei.

4. Desemnarea castigatorilor

Premiul cel mare (300 de beri) este acordat participantului a carei poza sau al carui film postat pe pagina de Facebook a concursului obtine cele mai multe “like”-uri pana la data terminarii concursului.

Pentru desemnarea Premiului 2 (5 premii a cate 20 de beri Hacker Pschorr) reprezentantii Organizatorului vor desemna 5  cele mai inventive si amuzante imagini sau filme participante la concurs.

Pentru desemnarea Premiului 3 (1 premiu constand in 40 de beri Hacker Pschorr) reprezentantii Organizatorului vor desemna cel mai amuzant comentariu postat la imaginea sau filmul desemnat in prealabil castigator prin obtinerea celor mai multor “like”-uri.


5. Anuntarea si Validarea Castigatorilor
5.1. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de facebook http://www.facebook.com/berebavareza precum si pe site-ul http://www.berebavareza.ro in sectiunea “Concurs” in cel mult 2 zile de la data incheierii concursului respectiv data desemnarii castigatorilor.

5.2. Castigatorii vor trimite pe adresa de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it datele complete (nume, adresa si un link catre profilul personal de pe facebook cu care a participat in concurs) precum si dovada faptului ca are varsta de peste 18 ani. Trimiterea acestor date trebuie facuta in termen de 7 zile de la anuntarea castigatorilor.

6. Acordarea Premiilor:

6.1. Premiile se livreaza la adresa castigatorilor.
6.2. Premiul 1 constand in 300 de beri Hacker Pshorr se livreaza la data mentionata de castigator. Acesta isi asuma responsabilitatea de a anunta Organizatorul cu cel putin o saptamana inainte de data la care doreste sa primeasca premiul. Castigatorul trebuie sa faca dovada ca a implinit varsta de 18 ani.
6.3. Premiile 2 si 3 se livreaza in termen de 2 saptamani de la data desemnarii castigatorilor daca acestia au furnizat informatiile complete (nume si adresa) si au facut dovada ca au varsta de peste 18 ani.
6.4. Premiul 1 se acorda pana la cel tarziu 30 Decembrie 2011. Nerevendicarea acestuia pana la aceasta data duce la anularea premiului.
6.5. Livrarea premiului I se face pana “la usa” intelegand astfel ca livrarea se face pana la cel mai apropiat punct de acces al masinii de distributie (nu se face livrarea la un etaj superior al unei locuinte sau intr-o zona greu accesibila cu un mijloc de transport).
6.6. Premiile nu se pot transforma in numerar si nu pot fi inlocuite cu alte produse sau servicii de aceeasi valoare. Refuzarea premiului de catre castigatori sau nevalidarea castigatorului atrage dupa sine anularea premiului sau redistribuirea acestuia dupa aceleasi criterii ca si cele de acordare a premiului.
 
7. Taxe

7.1. Organizatorul isi asuma raspunderea pentru plata impozitului corespunzator premiilor.


8. Clauze Diverse

8.1. Prezentul Regulament este disponibil pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/berebavareza  si pe site-ul www.berebavareza.ro in sectiunea Concurs.

8.2. Participarea la acest concurs implica acceptarea prezentului Regulament.

8.3. Eventualele litigii aparute între Organizator si Participanti vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, parĊ£ile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente.